PUNK  ROYALE.

PUNK ROYALE STOCKHOLM – TOTAL ÖVERLEVERANS


Originalet, grunden, upplevelsernas nirvana.


Det är hit ni kommer för en överdådig Royale-meny. Smakerna är djupt välsvarvade, där varje liten förnimmelse och ton har ett syfte. Förbered er på en meny med smaker som förgyller era smaklökar och en servering som ni sent kommer att glömma.


Menyn består av fler rätter än du kan hålla räkningen på och serveras alltid tillsammans med ett tillhörande, väl avvägt dryckespaket – med eller utan alkohol. Information om priser hittar du längre ner på den här sidan.


Välkommen till Total överleverans på Punk Royale.

BORDSBOKNING


Bordsbokning sker direkt online via vårt bokningsverktyg.
Bord blir tillgängliga för bokning med tre månaders framförhållning. Förfrågningar för sällskap över 14 personer skickas till groups.stockholm@punkroyale.com.


Alla bokningar måste bekräftas med betalkortsuppgifter för att bli giltiga. Ingen debitering görs på kortet vid bokningstillfället. En påbörjad bokning som inte bekräftas med kort raderas automatiskt av systemet.


ANTALSÄNDRING OCH AVBOKNINGSVILLKOR


Bokningen gäller för angivet antal gäster. Ändring av antal erbjuds i mån av tillgänglighet och görs via den särskilda ändringslänken i bokningsbekräftelsen. Kostnadsfri antalsminskning eller avbokning är möjlig fram till 72 timmar (3 dagar) före ankomst. Vid antalsminskning eller avbokning mindre än 72 timmar (3 dagar) före ankomst förbehåller sig Punk Royale rätten att debitera en avgift om 1000 kr per gäst, likaså om man uteblir från sin bokning.

 

Vänligen notera att du som bokar är personligt ansvarig för hela bokningen. Skulle någon i ditt sällskap få sent förhinder är det ditt ansvar att hitta en ersättare som tar dennes plats för att undvika avgiftsdebitering – detta gäller oavsett anledning.


SPECIALKOST


Anmälan av specialkost sker vid bokningstillfället. Ange antal för varje enskild typ av specialkost i sällskapet. Eventuella kompletteringar kan göras till specialdiet.stockholm@punkroyale.com fram till 48 timmar före ankomst. Specialkost som ej föranmälts i tid kommer ej att kunna tillgodoses. Punk Royale kan ej ta emot veganer eller personer som är allergiska mot mjölkprotein, ägg, citrus eller lök/vitlök. Vi har inga laktosfria produkter, men kan erbjuda laktostablett. I slutet av den här sidan kan du läsa mer om vilka allergier vi kan tillgodose.

 

OM RESTAURANGEN


Vår miljö innehåller ljud- och ljuseffekter som kan orsaka obehag hos känsliga personer. Sällskap större än 4 personer kan komma att delas upp på flera närliggande bord.

Punk Royale är en kontantfri restaurang. Vi accepterar kortbetalning med VISA, MasterCard samt American Express.

PRISER PER PERSON


Höst 2023

Total överleverans vardag – helgfri tisdag/onsdag/torsdag

1800 kr inkl dryck / 1550 kr alkoholfritt


Total överleverans helg – fredag/lördag/helgdag/dag före helgdag

2300 kr inkl dryck / 2050 kr alkoholfritt


Lördag lunch 1800 kr inkl dryck / 1550 kr alkoholfritt


Med reservation för prisändringar

Punk Royale är en kontantfri restaurang

ALLERGIER OCH KOSTAVVIKELSER


Punk Royale kan tyvärr EJ anpassa den fasta menyn efter följande allergier/specialkost:


 • Mjölkproteinallergi
 • Laktosallergi/-känslighet (vi erbjuder dock laktostabletter)
 • Äggallergi
 • Veganer
 • Citrusallergi
 • Lök- och vitlöksallergi


Följande allergier/specialkost kan anpassas vid föranmälan:


 • Glutenallergi – OK.
 • Fisk- och skaldjursallergi – OK.
 • Nötallergi – OK. OBS! Det finns spår av nötter i lokalen.
 • Köttfri meny – OK. Ange om ni önskar pescetarisk (med fisk/skaldjur) eller vegetarisk meny (med ägg/mejeri).
 • Alkoholfritt dryckespaket – OK.


ALL eventuell specialkost och/eller allergier måste meddelas senast 48 timmar innan ankomst via e-post till specialdiet.stockholm@punkroyale.com.